Welkom       Producten       Webshop       Over ons
Welkom op de website van Innovative Fishing Nieuws

Innovative Fishing ontwikkelt nieuwe en innoverende hengelsport producten.
We zijn gespecialiseerd in het verticaal vissen op snoekbaars, maar proberen ook producten te ontwikkelen die toepasbaar zijn in andere gebieden van de hengelsport.

Sinds de opkomst van het vertikaal vissen, begin jaren negentig van de vorige eeuw, hebben sportvissers op roofvis altijd gevist met een rubbervisje met een haak erin. Al dan niet verzwaard met een loodgewicht.
Tijdens deze visserij werden veel aanbeten niet gevangen. Dat heeft ons mateloos bezig gehouden.

Heerlijke zoetwaterkreeften vangen? Bestel nu de Innovative Fishing zoetwaterkreeftenkooi!
07-06-2009

Bij Innovative Fishing kunt u nu mooi zoetwaterkreeftenkooien bestellen, waarmee u in onze Nederlandse wateren heerlijke zoetwaterkreeften kan vangen. Meer weten? Neem een kijkje in onze webshop.

De Deadly Head in de Beet!
09-01-2008

In het februari nummer van de Beet - het sportvissermagazine - zal er een uitgebreid verslag komen te staan over de Deadly Head. Hou het in de gaten.

Een studie van de plaatsing van de haak op het rubbervisje laat niet alleen zien dat de haak op de meest vreemde plaatsen op de roofvis vast zit; ook werd duidelijk dat de meeste rubber visjes snel stuk gaan.

Door Innovative Fishing zijn na 5 jaar experimenteren, mallen en modellen maken en natuurlijk uitgebreid testen in de praktijk uiteindelijk het System Almost  en de Deadly Head ontwikkeld.
Beide systemen waarmee de verticale visser met meer vertrouwen op pad kan gaan. Met de Deadly Head kan zelfs van de kant gevist worden.

Kijk op onze producten pagina voor meer informatie over de System Almost en de Deadly Head.

 

 

Copyright © Innovative Fishing 2007